Privacy Policy

Privacy Policy

Οι online υπηρεσίες μας προσφέρονται μέσω του Ιστοχώρου, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδων τρίτων/συνεργατών μας ή και τηλεφωνικώς. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει για όλες τις παραπάνω πλατφόρμες και καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των προσωπικών σας στοιχείων από εμάς κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης αυτών. Πέραν της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, η διαχείριση και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων υπόκειται και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997, όπως έχει τροποποιηθεί και συμπληρωθεί με τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τις διατάξεις του ευρωπαϊκού δικαίου). Μπορούμε να τροποποιούμε την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή, χωρίς ενημέρωση, με άμεση ισχύ των αλλαγών, γι' αυτό προτείνουμε να επισκέπτεστε αυτή τη σελίδα τακτικά για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις. Αν διαφωνείτε με αυτή την Πολιτική Απορρήτου σας καλούμε να διακόψετε τη χρήση της υπηρεσίας μας.




1. Προσωπικά Δεδομένα

1.1

Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, κατά την επίσκεψη και περιήγηση στον Ιστοχώρο μας και χρήση των υπηρεσιών μας θα σας ζητήσουμε να δώσετε τα εξής προσωπικά δεδομένα: Όταν κάνετε κράτηση καταλύματος σας ζητείται το όνομα, η διεύθυνση κατοικίας σας, το τηλέφωνο και το e-mail σας. Μπορεί επίσης να ζητηθούν τα ονόματα των συνταξιδιωτών σας και οι προτιμήσεις σας σχετικά με τη διαμονή. Το σύστημά μας καταγράφει επίσης τον τρόπο και τον ιστοχώρο από τον οποίο έγινε η κράτηση. Η πληρωμή της προκαταβολής για την κράτηση του καταλύματος γίνεται μέσω PayPal. Στην περίπτωση αυτή θα μεταφερθείτε στον ιστοχώρο της PayPal και μπορεί να χρειαστεί να παρέχετε τις εξής πληροφορίες: όνομα, διεύθυνση, e-mail, αριθμός πιστωτικής κάρτας κ.ο.κ. Εφόσον επιλέξετε την κράτηση καταλύματος μέσω της online πλατφόρμας κράτησης καταλυμάτων του Ιστοχώρου μας και την πληρωμή της προκαταβολής μέσω της PayPal θεωρούμε ότι συναινείτε στην χρήση των στοιχείων σας από την PayPal όπως αυτή περιγράφεται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της PayPal. Όταν επισκέπτεστε τον Ιστοχώρο μας, ακόμα κι αν δεν κάνετε κράτηση, συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες όπως τη διεύθυνση IP σας, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε και πληροφορίες σχετικά με το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας, την έκδοση της εφαρμογής, τις ρυθμίσεις γλώσσας και τις σελίδες που έχετε ανοίξει. Αν χρησιμοποιείτε κινητή συσκευή, μπορεί επίσης να συλλέξουμε στοιχεία αναγνωριστικά της συσκευής σας όπως ρυθμίσεις και χαρακτηριστικά που αφορούν τη συσκευή και στοιχεία γεωγραφικού μήκους/πλάτους.

1.2

Ακολουθούμε απαρέγκλιτα την ελληνική νομοθεσία περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων του Ν. 2472/97. Ως εκ τούτου, τα προσωπικά σας δεδομένα δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους και με κανένα τρόπο δεν δημοσιοποιούνται ή αποτελούν καθ' οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης, αλλά αποθηκεύονται και διατηρούνται για αρχειακούς και στατιστικούς σκοπούς και προστατεύονται από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, αλλαγή ή καταστροφή. Η πρόσβαση σε αυτά επιτρέπεται μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας προκειμένου να διευκολυνθεί η λειτουργία του Ιστοχώρου, να εκπληρώσουμε τους όρους και υποχρεώσεις των υπηρεσιών μας, και να βελτιωθεί η παροχή των υπηρεσιών μας και για κανέναν άλλον λόγο (άρ. 11 παρ.1 εδ. β’, γ’ και δ’ Ν.2472/1997). Ιδίως, η αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση από εμάς γίνεται μόνο στο πλαίσιο της μεταξύ μας συμφωνίας παροχής υπηρεσιών, για την αποστολή newsletter εφόσον έχετε εγγραφεί στην σχετική υπηρεσία, ή για την διαχείριση της κράτησής σας και όχι για άλλους λόγους. Η σύνδεσή σας στον Ιστοχώρο είναι ασφαλής, διότι χρησιμοποιούμε όλες τις δυνατές τεχνολογίες που διαθέτουμε ώστε να προστατέψουμε τον Ιστοχώρο και εσάς. Η πρόσβαση στο σύστημα φιλοξενίας (server) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών, απαγορεύοντας παράλληλα την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες του Ιστοχώρου.

1.3

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτα μέρη χωρίς αυτό να συνιστά παραβίαση της ελληνικής και διεθνούς νομοθεσίας. Ιδίως, προκειμένου να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, χρειάζεται να μεταφέρουμε τα σχετικά στοιχεία κράτησης στο προτιμώμενο κατάλυμα. Σε αυτά ενδέχεται να περιλαμβάνονται πληροφορίες όπως το όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τα στοιχεία πληρωμής σας, τα ονόματα των επισκεπτών που ταξιδεύουν μαζί σας και οι προτιμήσεις που προσδιορίσατε κατά την κράτηση. Επίσης, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κυβερνητικές ή ερευνητικές αρχές εάν αυτό απαιτηθεί από τον νόμο, από οποιαδήποτε ρύθμιση νομοθετικού περιεχομένου, από εισαγγελική διάταξη, δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εάν αυτό είναι απολύτως απαραίτητο για την αποτροπή, τον εντοπισμό ή τη δίωξη εγκληματικών ενεργειών. Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εφόσον έχουμε έγγραφη εξουσιοδότηση/συναίνεση από εσάς.

2. Cookies

Για τη λειτουργία του Ιστοχώρου είναι απαραίτητη η χρήση του cookie PHPSESSID. Το cookie αποθηκεύει προσωρινά πληροφορίες για την λειτουργικότητα του Ιστοχώρου. Διαγράφεται αυτόματα με το κλείσιμο του παραθύρου. Πρόκειται για session cookie.

3. Δηλώσεις

3.1

Δεν ευθυνόμαστε, ούτε μπορούμε να ελέγξουμε και να εγγυηθούμε, για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν οι διαφημιζόμενοι στον Ιστοχώρο μας κατά τις συναλλαγές τους με εσάς.

3.2

Δεν ευθυνόμαστε, ούτε μπορούμε να ελέγξουμε και να εγγυηθούμε, για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν οι φορείς άλλων διαδικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει ο Ιστοχώρος μας μέσω συνδέσμων ή/και υπερσυνδέσεων.

4. Επικοινωνία

4.1

Για οποιοδήποτε ζήτημα αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε σχετικά με εσάς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο contact@visitkavos.com. Σύμφωνα με το άρ. 12 Ν.2472/1997, μπορείτε να ζητήσετε, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, επισκόπηση των προσωπικών σας δεδομένων, διόρθωση προσωπικών δεδομένων που έχουν καταγραφεί λάθος, ενημέρωση προσωπικών δεδομένων που έχουν αλλάξει, ή/και διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων από τη βάση δεδομένων των πελατών μας. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να διατηρήσουμε ορισμένες πληροφορίες για νομικούς ή διοικητικούς σκοπούς, όπως, ενδεικτικά, διατήρηση αρχείου ή εντοπισμό απάτης. Έχετε, επίσης, δικαίωμα, σύμφωνα με το άρ. 13 Ν.2472/1997, να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία δεδομένων που σας αφορούν. Οι αντιρρήσεις απευθύνονται εγγράφως σε εμάς και πρέπει να περιέχουν αίτημα για συγκεκριμένη ενέργεια, όπως διόρθωση, προσωρινή μη χρησιμοποίηση, δέσμευση, μη διαβίβαση ή διαγραφή. Εντός δεκαπέντε (15) ημερών εμείς θα απαντήσουμε στις αντιρρήσεις σας, ενημερώνοντάς σας για τις ενέργειες στις οποίες προβήκαμε ή/και ενδεχομένως τους λόγους για τους οποίους δεν ικανοποιήσαμε το αίτημά σας.

4.2

Η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία Σοφία Ζερβού ελέγχει την επεξεργασία των προσωπικών πληροφοριών στον Ιστοχώρο και στις λοιπές πλατφόρμες μέσω των οποίων παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Η Σοφία Ζερβού είναι ατομική επιχείρηση που προσφέρει τις υπηρεσίες της Τουριστικής προβολής/Ενημέρωσης επισκέπτη, με ΑΦΜ 137353535, ΔΟΥ Κέρκυρας, και έδρα στον Κάβο, Λευκίμμη, Κέρκυρα, ΤΚ 49080.